Grapos üdítők, italmanagement, pulttechnika
Brooklyn házi limonádék

Brooklyn - limonádékBrooklyn - "házi" limonádé kínálat

A Grapos Brooklyn "házi" limonádé kínálata egyedülálló a post-mix üdítők piacán. Tökéletes ízélmény, jéghideg mentes, vagy pezsgő frissesség, és a széles íz szortiment biztosítja az limonádécsalád abszolút versenyképességét a nemzetközi és hazai vendéglátás területén. Házias ízélmény, 100%-ban allergénmentes alapanyagok. A limonádék készülhetnek szénsavas és mentes kivitelben a hozzáadott friss gyümölcsökkel.

Az üdítőcsalád több évtizedes múltja, a folyamatos fejlesztések mára egészen egyedi és komplett íz választékot biztosítanak a Grapos vendéglátipari partnereinek: Eper, Citrom, Bodza, Kaktusz-zöldtea, Vitaminvíz a legjobb minőségben gombnyomásra a felesleges és bosszantó göngyölegek nélkül.

Használja ki a Grapos postmix üdítőitalok előnyeit ! 
Akár szálláshelyet, étteremet, kávézót, bárt vagy menzát, üzemi étkezdét üzemeltet,
megtaláljuk az Ön számára ideális italválasztékot!


Grapos limonádé - citrom Grapos limonádé - bodza Grapos limonádé - kaktusz zöldtea

 Grapos limonádé - vitamin víz  Grapos limonádé - eper

Grapos üditő alapanyag kiszerelés, kiadósság

Grapos limonádé alapanyag, szirup

A Grapos Brooklyn limonádék alapanyaga, az üdítő sűrítmény 10 kg-os Bag-in-Box csomagolásban kerül kiszállításra, ahol egyszerűen csatlakoztatható az üdítő automatához. A 10 kg-os üdítő sűrítmény boxból 10-12 rekesznyi kisüveges üdítőnek megfelelő üdítő nyerhető ki.

A dobozos csomagolásnak köszönhetően az alapanyag tárolása extrém helytakarékos és így lényegesen alacsonyabbak raktározási és logisztikai költségek is. Az üres dobozok papír, illetve műanyag részei szelektív hulladékfeldolgozás mellett újrahasznosíthatóak.

A savas illetve a szénsavasmentes Grapos Booklyn limonádék alapanyaga, az üdítősűrítmény szavatossága 9 hónap.

A Grapos termékek fejlesztésénél és előállításánál a környezettudatosság mellett nagyon fontos szempont az egészséges életmód , ezért a szénsavas üdítőink, gyümölcsleveink és jegesteáink csökkentett cukortartalommal készülnek, így alkalmasak iskolák és közintézmények számára egyaránt.