Grapos üdítők, italmanagement, pulttechnika
Italcsap rendszerek

Italadagolók, italcsap rendszerek

A helyben előállított üdítőitalok, gyümölcslevek, jegesteák, ásványvizek számos előnnyel rendelkeznek, gazdaságosabbak és környezetbarátabbak mint az üveges üdítők.  Az italcsapoló, italadagoló berendezések a különböző alapanyagok, víz, szénsav felhasználásával helyben állítják elő és hűtik le ideális hőmérsékletre a megfelelő post-mix üdítőket. 

Üdítő italautomataGrapos - standard italcsapológépek

A Grapos italautomaták, italcsapolók a különböző vendéglátóipari egységek számára kifejlesztett kompakt vagy épített felépítésű, a helyben kevert (post-mix) üdítők előállítására alkalmas berendezései. Mindig friss, hűtött savas és mentes üdítők, szódavíz gombnyomásra, lényegesen alacsonyabb költségek mellett, mint az üveges üdítők esetében.

Grapos - standard italcsapológépek »

Gyümölcs ívólé italautomataGrapiSan reggeliztető gépek

A Grapos GrapiSan gyümölcs ívólé adagolók, gyümölcslé csapolók a szállodai, szálláshelyi svédasztalos reggeliztetés, étkeztetés tökéletes kiszolgálói. Az egyszerűen, önkiszolgálva kezelhető ízlésesen kialakított berendezések többféle hűtött gyümölcs ívólé és szűrt víz adagolását, csapolását végzik el automatikusan, gombnyomásra. A beépített csepegtető tálcák segítségével, az ital adagoló közvetlen környezete rendezetten és tisztán tartható. 

GrapiSan reggeliztető gépek »

Limonádé italautomata

Brooklyn limonádé automaták

Gusztusos limonádé készítés egyszerűen? A Grapos limonádé készítő gépei egyszerűen és stílusosan szolgálják ki a vendégeket akár önkiszolgáló módban. Az italcsapoló egység gombnyomásra szolgáltatja a mentes, vagy savas limonádét, amihez ízlés szerint gyümölcsöket, vagy fűszernövényeket adagolhat a vendég, vagy a pultos.

Brooklyn limonádé automaták »

Ásványvíz automataGraVita ásványi anyagokkal dúsított víz készítő gép

A helyszínen előállított ásványi anyagokkal, vitaminokkal dúsított, enyhén ízesített savas, vagy mentes vizek nagyon népszerű és kedvelt termékek a vendéglátásban. Az ásványi anyagokkal dúsított víz készítő berendezések szűrt csapvíz, ásványi sók, vitaminok, és ízsűrítmények felhasználásával helyben gombnyomásra állítják elő a jéghideg , friss "ásványvizet". Az így elkészített ízesített, dúsított vizek, akár egyedi, logózott üvegben is felszolgálhatóak.

GraVita vitamin/ásványvíz gép »