Grapos üdítők, italmanagement, pulttechnika

Grapos jegesteákGRAPOS jegestea kínálat

A Grapos jeges teái újdonságnak számítanak a post-mix üdítők piacán. A tea frissítő hatása kombinálva a megfelelő gyűmölcs ízekkel, mindez jéghideg pezsgő frissességgel felszolgálva garantálják a vendég megelégedettségét. A fejlődő íz szortiment biztosítja az üdítőcsalád abszolút versenyképsségét a nemzetközi és hazai vendéglátás területén.

Az üdítőcsalád több évtizedes múltja, a folyamatos fejlesztések mára egészen egyedi és komplett íz választékot biztosítanak a Grapos vendéglátipari partnereinek: Barackos jegestea, és Kaktuszfügés jegestea a legjobb minőségben gombnyomásra a felesleges és bosszantó göngyölegek nélkül.

Használja ki a Grapos postmix üdítőitalok előnyeit ! 
Akár étteremet, kávézót, bárt vagy menzát, üzemi étkezdét üzemeltet,
megtaláljuk az Ön számára ideális italválasztékot!


Grapos jegestea - barack íz Grapos jegestea - kaktuszfüge íz

Grapos post-mix üdítő alapanyagGrapos üditő alapanyag kiszerelés, kiadósság

A Grapos jeges teák alapanyaga, az üdítő sűrítmény 10 kg-os Bag-in-Box csomagolásban kerül kiszállításra, ahol egyszerűen csatlakoztatható az üdítő automatához. A 10 kg-os üdítő sűrítmény boxból 10-12 rekesznyi kisüveges üdítőnek megfelelő üdítő nyerhető ki.

A dobozos csomagolásnak köszönhetően az alapanyag tárolása extrém helytakarékos és így lényegesen alacsonyabbak raktározási és logisztikai költségek is. Az üres dobozok papír, illetve műanyag részei szelektív hulladékfeldolgozás mellett újrahasznosíthatóak.

A szénsavasmentes Grapos jegestea alapanyaga, az üdítősűrítmény szavatossága 12 hónap.

A Grapos termékek fejlesztésénél és előállításánál a környezettudatosság mellett nagyon fontos szempont az egészséges életmód , ezért a szénsavas üdítőink, gyümölcsleveink és jegesteáink csökkentett cukortartalommal készülnek, így alkalmasak iskolák és közintézmények számára egyaránt.