Grapos üdítők, italmanagement, pulttechnika
Szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink

A Grapos Üditő Kft. számos szolgáltatással áll a vendéglátás, a vendéglátóipari szakemberek rendelkezésére a testre szabott üditőital management kiválasztásában illetve a Grapos pulttechnológia beszerzése, üzemeltetése, karbantartása, az üdítőital alapnayag házhozszállítása és a marketing támogatások területén.

Tanácsadás

Kíváncsi az optimális és profitábilis pulttechnológiára, italcsaprendszerre és üdítőszortimentre az Ön vendéglátóegysége tekintetében? Kollégáink egy személyes tanácsadás keretében segítenek megtervezni az adott forgalomra optimalizált pulttechnológiát, üdítőkínálatot és bemutatják a Grapos rendszer előnyeit.

Tanácsadás részletek »

Italadagoló, italcsapoló rendszer telepítés

Grapos italcsapoló berendezések, italadagolók megvásárlása, üzemeltetése esetében minden esetben a Grapos szakemberei végzik el a berendezés helyszínre szállítását és szakszerű beüzemelését.

Italcsapoló telepítés részletei »

Szervíz, karbantartás, hibabejelentés

A Grapos által forgalmazott és beüzemelt pulttechnológia, az italcsapok, italcsapolók szerződés szerinti folyamatos karbantartását és szervizelését a Grapos Üditő Kft. szakemberei, a szervizes kollégák, vagy a szerződött szakszervizek szakemberei végzik el a gépek karbantartás igényének vagy az üzemeltető eseti bejelentésének függvényében.

Szervíz, karbantartás, hibabejelentés részletei »

Üdítő alapanyag, sűrítmény kiszállítás

A Grapos üdítőkkel dolgozó vendéglátóipari egységekbe a megrendelés mennyiségétől, a konkrét szállítási igényektől függően vagy a Grapos saját kisteherautós kiszállítása keretében, vagy futárszolgálat igénybevételével történik az alapanyag boxok kiszállítása.

Üdítő alapanyag, sűrítmény kiszállítás részletei »

Grapos marketing eszközökMarketing támogatás

A Grapos hazai rendszerüzemeltetője a Grapos Üditők Kft. partnerei számára számos marketing támogatást, marketing eszközt biztosít ingyenesen, illetve kedvezményes formában a Grapos üdítők hatékony forgalmazása, a megjelenés javítása, a márka image erősítése céljából.

Marketing támogatás részletei »