Grapos üdítők, italmanagement, pulttechnika
Rólunk/kapcsolat

Rólunk/kapcsolat

A Grapos Üdítő Kft. egy siófoki székhelyű osztrák-magyar vegyes tulajdonban lévő a vendéglátás üdítő alapanyag és technológia igényeire fókuszáló vállalkozás, amely az elmúlt években folyamatosan növelte részesedését a magyarországi post-mix üdítők és a kapcsolódó pulttechnológiák piacán.

A Grapos Üdítő Kft. alapvetően Post-Mix üdítők és hozzájuk tartozó gépek, italcsap rendszerek forgalmazásával, üzemeltetésével kezdte hazai tevékenységét, nagy hangsúlyt helyezve a folyamatos raktárkészletre, a gyors, minden időszakban rendelkzésre álló szervízszolgáltatásra és az egyedülálló Grapos ízvilágra és minőségre.

A Grapos nagy hangsúlyt fektet a környeztvédelemre, a környzettudatosságra. A Grapos üdítők környezetterhelése, ökológiai lábnyoma 90%-al kisebb, mint az üveges üdítőfelhasználás esetén! Emellett felkészültünk az újrahasznosított, könnyen lebomló kellékek alkalmazására is, van már a kínálatunkban papírszívószál, újrahasznosított papírpohár és a csomagolásoknál is egyre kisebb mértékben alkalmazunk műanyagot.

A Grapos termékek piaci bevezetését követően mára már több száz partnerünk üzemeltet vendéglátó egységében valamilyen Grapos italcsap, italadagoló berendezést és szolgál ki számtalan vendéget a Grapos helyben előállított üdítőivel, gyümölcsleveivel, limonádéival és jegesteáival.

A Grapos Üditő Kft. elérhetőségei:

Székhely:  8600 Siófok, Dózsa György út 108.;
Online elérhetőség: info@grapos-uditok.hu;
Telefonos elérhetőség: (+36) 70 323 6264; (+36) 30 227 8769

Megkeresés esetén kollégánk 48 órán belül jelentkezik a konkrét ajánlattal!

A Grapos Üditő Kft. a térképen:

További kérdése van? Lépjen kapcsolatba velünk!