Grapos üdítők, italmanagement, pulttechnika
GrapiSan reggeli gyümölcs ívólevek

Grapisun gyümölcs ívóléGrapiSan reggeli gyümölcs ívólé kínálat

A GrapiSan vitaminokban gazdag gyümölcs ívólevei kifejezetten szállodaipari reggeliztetés számára kerültek kialakításra. A GrapiSan gyümölcs ívólevek alacsony kalóriatartalmúak, mivel hozzáadott cukor nélkül készülnek. Tökéletes ízélmény, jéghideg frissesség, széles íz szortiment és magas gyümölcstartalom biztosítja az üdítőcsalád abszolút versenyképsségét a nemzetközi és hazai vendéglátás területén, a bag-in-box csomagolásnak köszönhetően pedig könnyen kezelhetőek és tárolásuk helytakarékos.

Az üdítőcsalád több évtizedes múltja, a folyamatos fejlesztések mára egészen egyedi és komplett íz választékot biztosítanak a Grapos szállodaipari partnereinek: multivitamin,  szűrt alma, narancs, és szűrt, hűtött víz, a legjobb minőségben gombnyomásra a felesleges és bosszantó göngyölegek nélkül.

Használja ki a Grapos postmix üdítőitalok előnyeit ! 
Akár szálláshelyet, étteremet, kávézót, bárt vagy menzát, üzemi étkezdét üzemeltet,
megtaláljuk az Ön számára ideális italválasztékot!


Multivitamin - gyümölcslé - Grapos Alma - gyümölcslé - Grapos
Ananász - gyümölcslé - Grapos Narancs - gyümölcslé - Grapos

  

 

Grapos üditő alapanyag kiszerelés, kiadósság

Grapos - üdítő sűrítmény - bag-in-box

A Grapos gyümölcslevek, gyümölcs ívólevek alapanyaga, az üdítő sűrítmény 10 kg-os Bag-in-Box csomagolásban kerül kiszállításra, ahol egyszerűen csatlakoztatható az üdítő automatához. A 10 kg-os üdítő sűrítmény boxból 10-12 rekesznyi kisüveges üdítőnek megfelelő üdítő nyerhető ki.

A dobozos csomagolásnak köszönhetően az alapanyag tárolása extrém helytakarékos és így lényegesen alacsonyabbak raktározási és logisztikai költségek is. Az üres dobozok papír, illetve műanyag részei szelektív hulladékfeldolgozás mellett újrahasznosíthatóak.

A szénsavasmentes Grapos gyümölcs ívólevek alapanyaga, az üdítősűrítmény szavatossága 9 hónap.

A Grapos termékek fejlesztésénél és előállításánál a környezettudatosság mellett nagyon fontos szempont az egészséges életmód , ezért a GrapiSun gyümölcsös üdítőink hozzáadott cukor nélkül készülnek, így alkalmasak iskolák és közintézmények számára egyaránt.