Grapos üdítők, italmanagement, pulttechnika
Italcsapoló gépek ingyenes kihelyezése

Italcsapoló berendezések ingyenes kihelyezése

A Grapos üdítő alapanyagok, szirupok forgalmazásának, a vendégek magas szintű kiszolgálásának lényeges elemei a post-mix csapolóberendezések, amelyek az alapanyagból helyben és frissen állítják elő a zamatos üdítőitalokat.

Grapos italcsapoló ingyenes kihelyezés

A Grapos üdítő forgalmazás elindítását megkönnyítendő a Grapos a csapolóberendezések túlnyomó többségénél ingyen kihelyezi és telepíti partnereinek a kiválasztott csapolóberendezést, a gépet nem szükséges sem megvásárolni, sem pedig bérelni.

A konstrukció keretében amennyiben a vendéglátó egység üzemeltetője vállalja az adott géphez tartozó minimális éves üdítő sűrítmény megvásárlását, úgy a csapológépet a Grapos ingyen biztosítja. Az éves minimum üdítő szirup vásárlás mellett a csapoló gépre bérleti díjat nem számolunk fel, az éves minimális forgalmat el nem érő vállalkozások esetében történik csak bérleti díj felszámítás!

A szerződés megkötését és az italcsapoló telepítését követően a kezdéshez minden esetben díjmentesen üvegpoharakat, papírpoharakat, tálcákat is biztosítunk a forgalmazó partnerrel egyeztetve az adott gép és vállalt forgalom adta lehetőségeken belül. Természetesen további marketing támogatás - poharak, üvegek, displayek, napernyők, stb. - is igénybe vehetőek a Grapos Marketing támogatás programunkon belül.

Az alábbi gépeket tudjuk ingyenesen kihelyezni partnereinknek:

Schankomat X8 italcsapoló »
Grapos Lannach 7 italcsapoló »
Grapos Lux 6 italcsapoló »
Grapos postmix bárpisztoly »
Schankomat GT-széria italcsapolók »
Schankomat S21 gyümölcs ívólé adagoló »
Schankomat S41 gyümölcs ívólé adagoló »
Schankomat S4 gyümölcs ívólé adagoló »

Kíváncsi az optimális megoldásra az Ön vendéglátó egysége tekintetében?
Az italcsapoló gépekkel, az ingyenes/bérleti konstrukcióval, a marketingtámogatásokkal kapcsolatosan kérjük érdeklődjön ügyfélszolgálatunknál, vagy üzletkötő kollégáinknál! Kollégáink egy személyes tanácsadás keretében segítenek megtervezni az adott forgalomra optimalizált pulttechnológiát, italcsaprendszert és üdítőszortimentet.

Lépjen kapcsolatba kollégáinkkal!