Grapos üdítők, italmanagement, pulttechnika

Schankomat S4 gyümölcs ívólé adagoló

A kisebb szálláshelyeken reggelitetéshez ideális, GrapiSan gyümölcs ívólevek csapolására és adagolására alkalmas Schankomat S4 gyümölcslé adagoló készülék 3 féle hűtött gyümölcs ívólé és szűrt víz csapolását végzi el automatikusan, gombnyomásra.

A Grapos Schankomat S4 méreteit tekintve a legkisebb ilyen jellegű gyümölcslé adagoló készülék 4 különálló italcsapoló fejjel rendelkezik, amelyek 3 féle hűtött gyümölcslevet és szűrt vizet tudnak adagolni a kezelő panel grafikusan is megjelölt gombjainak a megnyomásával. Az S4-es italadagoló méreteiben kisebb a társainál és ezért a Grapos kisebb 3 kg-os üdítősűrítmény Bag in Boxait tudja fogadni, amelyekből közel 40 liter gyümölcslé nyerhető ki. A kinyerhető kisebb mennyiségnek köszönhetően a kisebb forgalmú szállodák, szálláshelyek számára is ideális választás. Amennyiben a sűrítmény box kifogy a cserélése nagyon egyszerű és nagyon gyorsan elvégezhető. További előnye a kis mérete, így szűkös helyen is üzembe helyezhető.

A szirup boxok a gépenbelül vannak elhelyezve és a csapolóberendezés a folyamatos hűtésükről is gondoskodik. A berendezés óránként 20 liter gyümölcslé csapolására képes.

A Schankomat S4 gyümölcslé adagoló saját fejlesztésű cseppmentes adagolófejjel van ellátva, ami megakadályozza a csepegést és a gyümölcslé széthordását, szétfröcsögését. Az italadagoló és környezete így könnyen tisztítható műszak végén.

A Schankomat S4 postmix (helyben kevert) üdítő adagoló gép lényegesen gazdaságosabb (jelenlegi szabályozás szerint, vendéglátó egységekben történő értékesítésnél csupán 5% ÁFA kulccsal ),  mint az üveges, göngyöleggel szállított üdítőitalok, és környezetterhelése is 90%-al alacsonyabb azoknál.

Grapos Schankomat S4 gyümölcslé adagoló ingyenes kihelyezés

A Grapos Schankomat S4 gyümölcslé adagolót szerződéses kereteken belül éves üdítő sűrítmény megvásárlás vállalással ingyenes helyezzük ki a vendéglátó üzlethelyiségébe. Az éves minimum üdítő szirup vásárlás mellett a csapoló gépre bérleti díjat nem számolunk fel, az éves minimális forgalmat el nem érő vállalkozások esetében történik csak bérleti díj felszámítás!
Bővebb információért keresse üzletkötő kollégánkat, vagy kérje ajánlatunkat!

Műszaki adatok, információk

Prospektus letöltés
Schankomat S4 italcsapoló prospektus.pdf, 0,11 Mb
Letöltés
Műszaki adatok
Fejek száma4 db
Méret (h x sz x m)345 x 570 x 570 mm
Tápfeszültség220 V/240 W
Teljesítmény20 liter/óra
Súly37 kg
Ajánlott felhasználási terület

önkiszolgáló éttermek, vállalati konyhák, szálláshelyek, rendezvények

Csapolható üdítőfajták

GrapiSan gyümölcslevek

Ajánlatkérés

Kapcsolódó termékek

Schankomat S41
gyümölcs ívólé adagoló

A szálláshelyeken reggelitetéshez ideális, GrapiSan gyümölcs ívólevek csapolására és adagolására alkalmas Schankomat S41 gyümölcslé adagoló készülék 4 féle hűtött gyümölcs ívólé és szűrt víz csapolását végzi el automatikusan, gombnyomásra.

További részletes termék adatok

Schankomat S21
gyümölcs ívólé adagoló

A szálláshelyeken reggelitetéshez ideális, GrapiSan gyümölcs ívólevek csapolására és adagolására alkalmas Schankomat S21 gyümölcslé adagoló készülék 2 féle hűtött gyümölcs ívólé és szűrt víz csapolását végzi el automatikusan, gombnyomásra.

További részletes termék adatok