Grapos üdítők, italmanagement, pulttechnika

Schankomat S4 gyümölcs ívólé adagoló

A kisebb szálláshelyeken reggelitetéshez ideális, GrapiSun gyümölcs ívólevek csapolására és adagolására alkalmas Schankomat S4 gyümölcslé adagoló készülék 3 féle hűtött gyümölcs ívólé és szűrt víz csapolását végzi el automatikusan, gombnyomásra.

A Grapos Schankomat S4 méreteit tekintve a legkisebb ilyen jellegű gyümölcslé adagoló készülék 4 különálló italcsapoló fejjel rendelkezik, amelyek 3 féle hűtött gyümölcslevet és szűrt vizet tudnak adagolni a kezelő panel grafikusan is megjelölt gombjainak a megnyomásával. Az S4-es italadagoló méreteiben kisebb a társainál és ezért a Grapos kisebb 3 kg-os üdítősűrítmény Bag in Boxait tudja fogadni, amelyekből közel 40 liter gyümölcslé nyerhető ki. A kinyerhető kisebb mennyiségnek köszönhetően a kisebb forgalmú szállodák, szálláshelyek számára is ideális választás. Amennyiben a sűrítmény box kifogy a cserélése nagyon egyszerű és nagyon gyorsan elvégezhető. További előnye a kis mérete, így szűkös helyen is üzembe helyezhető.

A szirup boxok a gépenbelül vannak elhelyezve és a csapolóberendezés a folyamatos hűtésükről is gondoskodik. A berendezés óránként 20 liter gyümölcslé csapolására képes.

A Schankomat S4 gyümölcslé adagoló saját fejlesztésű cseppmentes adagolófejjel van ellátva, ami megakadályozza a csepegést és a gyümölcslé széthordását, szétfröcsögését. Az italadagoló és környezete így könnyen tisztítható műszak végén.

A Schankomat S4 postmix (helyben kevert) üdítő adagoló gép lényegesen gazdaságosabb (jelenlegi szabályozás szerint, vendéglátó egységekben történő értékesítésnél csupán 5% ÁFA kulccsal ),  mint az üveges, göngyöleggel szállított üdítőitalok, és környezetterhelése is 90%-al alacsonyabb azoknál.

Műszaki adatok, információk

Prospektus letöltés
Schankomat S4 italcsapoló prospektus.pdf, 0,11 Mb
Letöltés
Műszaki adatok
Fejek száma4 db
Méret (h x sz x m)345 x 570 x 570 mm
Tápfeszültség220 V/240 W
Teljesítmény20 liter/óra
Súly37 kg
Ajánlott felhasználási terület

önkiszolgáló éttermek, vállalati konyhák, szálláshelyek, rendezvények

Csapolható üdítőfajták

GrapiSun gyümölcslevek

Ajánlatkérés

Kapcsolódó termékek

Schankomat S21
gyümölcs ívólé adagoló

A szálláshelyeken reggelitetéshez ideális, GrapiSun gyümölcs ívólevek csapolására és adagolására alkalmas Schankomat S21 gyümölcslé adagoló készülék 2 féle hűtött gyümölcs ívólé és szűrt víz csapolását végzi el automatikusan, gombnyomásra.

További részletes termék adatok

Schankomat S41
gyümölcs ívólé adagoló

A szálláshelyeken reggelitetéshez ideális, GrapiSun gyümölcs ívólevek csapolására és adagolására alkalmas Schankomat S41 gyümölcslé adagoló készülék 4 féle hűtött gyümölcs ívólé és szűrt víz csapolását végzi el automatikusan, gombnyomásra.

További részletes termék adatok