Grapos üdítők, italmanagement, pulttechnika

Schankomat S41 gyümölcs ívólé adagoló

A szálláshelyeken reggelitetéshez ideális, GrapiSun gyümölcs ívólevek csapolására és adagolására alkalmas Schankomat S41 gyümölcslé adagoló készülék 4 féle hűtött gyümölcs ívólé és szűrt víz csapolását végzi el automatikusan, gombnyomásra.

A Grapos Schankomat S41 gyümölcslé adagoló készülék 5 különálló italcsapoló fejjel rendelkezik, amelyek 4 féle hűtött gyümölcslevet és szűrt vizet tudnak adagolni a kezelő panel grafikusan is megjelölt gombjainak a megnyomásával. Az S41-es italadagoló a Grapos nagyobb 10 kg-os üdítősűrítmény Bag in Boxait tudja fogadni, amelyekből akár 130 liter gyümölcslé nyerhető ki. A kinyerhető nagy mennyiségnek köszönhetően csak ritkán kell a sűrítményt cserélni, ezért a nagy forgalmú szállodák számára is ideális választás. Amennyiben a sűrítmény box kifogy a cserélése nagyon egyszerű és nagyon gyorsan elvégezhető.

A szirup boxok a gépenbelül vannak elhelyezve és a csapolóberendezés a folyamatos hűtésükről is gondoskodik. A berendezés óránként 20 liter gyümölcslé csapolására képes.

A Schankomat S41 gyümölcslé adagoló saját fejlesztésű cseppmentes adagolófejjel van ellátva, ami megakadályozza a csepegést és a gyümölcslé széthordását, szétfröcsögését. Az italadagoló és környezete így könnyen tisztítható műszak végén.

A Schankomat S41 postmix (helyben kevert) üdítő adagoló gép lényegesen gazdaságosabb (jelenlegi szabályozás szerint, vendéglátó egységekben történő értékesítésnél csupán 5% ÁFA kulccsal ),  mint az üveges, göngyöleggel szállított üdítőitalok, és környezetterhelése is 90%-al alacsonyabb azoknál.

Műszaki adatok, információk

Prospektus letöltés
Schankomat S41 italcsapoló prospektus.pdf, 0,11 Mb
Letöltés
Műszaki adatok
Fejek száma5 db
Méret (h x sz x m)490 x 570 x 810 mm
Tápfeszültség220 V/170 W
Teljesítmény20 liter/óra
Súly60 kg
Ajánlott felhasználási terület

önkiszolgáló éttermek, vállalati konyhák, szálláshelyek, rendezvények

Csapolható üdítőfajták

GrapiSun gyümölcslevek

Ajánlatkérés

Kapcsolódó termékek

Schankomat S21
gyümölcs ívólé adagoló

A szálláshelyeken reggelitetéshez ideális, GrapiSun gyümölcs ívólevek csapolására és adagolására alkalmas Schankomat S21 gyümölcslé adagoló készülék 2 féle hűtött gyümölcs ívólé és szűrt víz csapolását végzi el automatikusan, gombnyomásra.

További részletes termék adatok

Schankomat S4
gyümölcs ívólé adagoló

A kisebb szálláshelyeken reggelitetéshez ideális, GrapiSun gyümölcs ívólevek csapolására és adagolására alkalmas Schankomat S4 gyümölcslé adagoló készülék 3 féle hűtött gyümölcs ívólé és szűrt víz csapolását végzi el automatikusan, gombnyomásra.

További részletes termék adatok