Grapos üdítők, italmanagement, pulttechnika

Schankomat S21 gyümölcs ívólé adagoló

A szálláshelyeken reggelitetéshez ideális, GrapiSan gyümölcs ívólevek csapolására és adagolására alkalmas Schankomat S21 gyümölcslé adagoló készülék 2 féle hűtött gyümölcs ívólé és szűrt víz csapolását végzi el automatikusan, gombnyomásra.

A Grapos Schankomat S21 gyümölcslé adagoló készülék 3 különálló italcsapoló fejjel rendelkezik, amelyek 2 féle hűtött gyümölcslevet és szűrt vizet tudnak adagolni a kezelő panel grafikusan is megjelölt gombjainak a megnyomásával. Az S21-es italadagoló a Grapos nagyobb 10 kg-os üdítősűrítmény Bag in Boxait tudja fogadni, amelyekből akár 130 liter gyümölcslé nyerhető ki. A kinyerhető nagy mennyiségnek köszönhetően csak ritkán kell a sűrítményt cserélni, ezért a nagy forgalmú szállodák számára is ideális választás. Amennyiben a sűrítmény box kifogy a cserélése nagyon egyszerű és nagyon gyorsan elvégezhető.

A szirup boxok a gépenbelül vannak elhelyezve és a csapolóberendezés a folyamatos hűtésükről is gondoskodik. A berendezés óránként 20 liter gyümölcslé csapolására képes.

A Schankomat S21 gyümölcslé adagoló saját fejlesztésű cseppmentes adagolófejjel van ellátva, ami megakadályozza a csepegést és a gyümölcslé széthordását, szétfröcsögését. Az italadagoló és környezete így könnyen tisztítható műszak végén.

A Schankomat S21 postmix (helyben kevert) üdítő adagoló gép lényegesen gazdaságosabb (jelenlegi szabályozás szerint, vendéglátó egységekben történő értékesítésnél csupán 5% ÁFA kulccsal ),  mint az üveges, göngyöleggel szállított üdítőitalok, és környezetterhelése is 90%-al alacsonyabb azoknál.

Grapos Schankomat S21 gyümölcslé adagoló ingyenes kihelyezés

A Grapos Schankomat S21 gyümölcslé adagolót szerződéses kereteken belül éves üdítő sűrítmény megvásárlás vállalással ingyenes helyezzük ki a vendéglátó üzlethelyiségébe. Az éves minimum üdítő szirup vásárlás mellett a csapoló gépre bérleti díjat nem számolunk fel, az éves minimális forgalmat el nem érő vállalkozások esetében történik csak bérleti díj felszámítás!
Bővebb információért keresse üzletkötő kollégánkat, vagy kérje ajánlatunkat!

Műszaki adatok, információk

Prospektus letöltés
Schankomat S21 gyümölcslé adagoló.pdf, 0,11 Mb
Letöltés
Műszaki adatok
Fejek száma3 db
Méret (h x sz x m)290 x 570 x 810 mm
Tápfeszültség220 V/310 W
Teljesítmény20 liter/óra
Súly45 kg
Ajánlott felhasználási terület

önkiszolgáló éttermek, vállalati konyhák, szálláshelyek, rendezvények

Csapolható üdítőfajták

GrapiSan gyümölcslevek

Ajánlatkérés

Kapcsolódó termékek

Schankomat S41
gyümölcs ívólé adagoló

A szálláshelyeken reggelitetéshez ideális, GrapiSan gyümölcs ívólevek csapolására és adagolására alkalmas Schankomat S41 gyümölcslé adagoló készülék 4 féle hűtött gyümölcs ívólé és szűrt víz csapolását végzi el automatikusan, gombnyomásra.

További részletes termék adatok

Schankomat S4
gyümölcs ívólé adagoló

A kisebb szálláshelyeken reggelitetéshez ideális, GrapiSan gyümölcs ívólevek csapolására és adagolására alkalmas Schankomat S4 gyümölcslé adagoló készülék 3 féle hűtött gyümölcs ívólé és szűrt víz csapolását végzi el automatikusan, gombnyomásra.

További részletes termék adatok