Grapos üdítők, italmanagement, pulttechnika
Grapos szénsavas üdítők

Grapos szénsavas üdítőGRAPOS szénsavas üditő kínálat

A Grapos klasszikus szénsavas üdítői meghatározóak a post-mix üdítők piacán. Tökéltes ízélmény, jéghideg pezsgő frissesség, és a széles íz szortiment biztosítja az üdítőcsalád abszolút versenyképsségét a nemzetközi és hazai vendéglátás területén.

Az üdítőcsalád több évtizedes múltja, a folyamatos fejlesztések mára egészen egyedi és komplett íz választékot biztosítanak a Grapos vendéglátipari partnereinek: Cola, Cukormentes Cola, Narancs, Tonic, Málna, Gyömbér, Bodza és hagyományos Limonádé a legjobb minőségben gombnyomásra a felesleges és bosszantó göngyölegek nélkül.

Használja ki a Grapos postmix üdítőitalok előnyeit ! 
Akár szálláshelyet, étteremet, kávézót, bárt vagy menzát, üzemi étkezdét üzemeltet,
megtaláljuk az Ön számára ideális italválasztékot!


Grapos - Cola Grapos - cukormentes Cola Grapos - Narancs

Grapos - TonicGrapos - Málna Grapos - Gyömbér

Grapos - Limonádé Grapos - Bodza 

Grapos üditő alapanyag kiszerelés, kiadósság

Grapos post-mix üdítő sűrítmény

A Grapos szénsavas üdítők alapanyaga, az üdítő sűrítmény 10 kg-os Bag-in-Box csomagolásban kerül kiszállításra, ahol egyszerűen csatlakoztatható az üdítő automatához. A 10 kg-os üdítő sűrítmény boxból 10-12 rekesznyi kisüveges üdítőnek megfelelő üdítő nyerhető ki.

A dobozos csomagolásnak köszönhetően az alapanyag tárolása extrém helytakarékos és így lényegesen alacsonyabbak raktározási és logisztikai költségek is. Az üres dobozok papír, illetve műanyag részei szelektív hulladékfeldolgozás mellett újrahasznosíthatóak.

A szénsavas Grapos üdítők alapanyaga, az üdítősűrítmény szavatossága 12 hónap.

A Grapos termékek fejlesztésénél és előállításánál a környezettudatosság mellett nagyon fontos szempont az egészséges életmód , ezért a szénsavas üdítőink és jegesteáink csökkentett cukortartalommal készülnek, így alkalmasak iskolák és közintézmények számára egyaránt.