Grapos üdítők, italmanagement, pulttechnika

Brooklyn limonádé automaták

Gusztusos limonádé készítés egyszerűen? A Grapos limonádé készítő gépei egyszerűen és stílusosan szolgálják ki a vendégeket akár önkiszolgáló módban. Az italcsapoló egység gombnyomásra szolgáltatja a mentes, vagy savas limonádét, amihez ízlés szerint gyümölcsöket, vagy fűszernövényeket adagolhat a vendég, vagy a pultos.

Brooklyn - Vitaminbar
limonádé automata

A Brooklyn - Vitaminbar önkiszolgáló limonádé automatája 8 szénsavas, vagy szénsavmentes Brooklyn limonádé automatikus csapolására nyújt lehetőséget. A csapolótorony mellett egy táróló egység szolgál a feltét gyümölcsök - citromkarikák, lime szeletek, uborka szeletek, menta levelek -  számára.

További részletes termék adatok

Brooklyn - OTK
limonádé automata

A Brooklyn-OTK pultba integrálható limonádéautomatája 5 szénsavas, vagy szénsavmentes Brooklyn limonádé automatikus csapolására nyújt lehetőséget. A csapolótorony mellett egy hűtött táróló egység szolgál a feltét gyümölcsök - citromkarikák, lime szeletek, uborka szeletek, menta levelek -  számára.

További részletes termék adatok

Brooklyn - Tower
limonádé automata

A kompakt Brooklyn Tower limonádé csapoló ideális amennyiben minőségi italválaszték bővítés a cél. A Brooklyn - Tower limonádéautomatája 5 szénsavas, vagy szénsavmentes Brooklyn limonádé automatikus csapolására nyújt lehetőséget. A csapolótorony mellett egy megfelelő tároló egység szolgál a feltét gyümölcsök - citromkarikák, lime szeletek, uborka szeletek, menta levelek -  számára.

További részletes termék adatok