Grapos üdítők, italmanagement, pulttechnika

Brooklyn - Tower limonádé automata

A kompakt Brooklyn Tower limonádé csapoló ideális amennyiben minőségi italválaszték bővítés a cél. A Brooklyn - Tower limonádéautomatája 5 szénsavas, vagy szénsavmentes Brooklyn limonádé automatikus csapolására nyújt lehetőséget. A csapolótorony mellett egy megfelelő tároló egység szolgál a feltét gyümölcsök - citromkarikák, lime szeletek, uborka szeletek, menta levelek -  számára.

A Brooklyn tower limonádé automata egy tökéletes, kompakt és precíz limonádéautomata, ahol a torony gombjainak megnyomásával csapolhatóak az 5 fajta savas, vagy mentes limonádé. A Grapos Tower kötelező kelléke a karbonátor, a szénsavkészítő berendezés és a pult alatti hűtőegység.

A Grapos Brooklyn limonádé készítő, limonádé csapoló berendezései alapvetően a vendégek önkiszolgáló módon történő kiszolgálására lettek kifejlesztve, ahol a vendég a a poharába elhelyezett gyűmölcsök mellé megfelelő limonádét választ a gépen lévő gomb megnyomásával.

Műszaki adatok, információk

Prospektus letöltés
Brooklyn - Tower limonádé automata prospektus.pdf, 1,52 Mb
Letöltés
Műszaki adatok
Csapolható limonádék száma5 fajta
Méret (h x sz x m)584 x 435 x 571 mm
Ajánlott felhasználási terület

éttermek, hotelek, konferenciaközpontok, wellnes intézmények

Csapolható üdítőfajták

Brooklyn házi limonádék

Ajánlatkérés

Kapcsolódó termékek

Brooklyn - Vitaminbar
limonádé automata

A Brooklyn - Vitaminbar önkiszolgáló limonádé automatája 8 szénsavas, vagy szénsavmentes Brooklyn limonádé automatikus csapolására nyújt lehetőséget. A csapolótorony mellett egy táróló egység szolgál a feltét gyümölcsök - citromkarikák, lime szeletek, uborka szeletek, menta levelek -  számára.

További részletes termék adatok

Brooklyn - OTK
limonádé automata

A Brooklyn-OTK pultba integrálható limonádéautomatája 5 szénsavas, vagy szénsavmentes Brooklyn limonádé automatikus csapolására nyújt lehetőséget. A csapolótorony mellett egy hűtött táróló egység szolgál a feltét gyümölcsök - citromkarikák, lime szeletek, uborka szeletek, menta levelek -  számára.

További részletes termék adatok