Grapos üdítők, italmanagement, pulttechnika

Brooklyn - Vitaminbar limonádé automata

A Brooklyn - Vitaminbar önkiszolgáló limonádé automatája 8 szénsavas, vagy szénsavmentes Brooklyn limonádé automatikus csapolására nyújt lehetőséget. A csapolótorony mellett egy táróló egység szolgál a feltét gyümölcsök - citromkarikák, lime szeletek, uborka szeletek, menta levelek -  számára.

A Grapos Brooklyn limonádé készítő, limonádé csapoló berendezései alapvetően a vendégek önkiszolgáló módon történő kiszolgálására lettek kifejlesztve, ahol a vendég a a poharába elhelyezett gyűmölcsök mellé megfelelő limonádét választ a gépen lévő gomb megnyomásával.

A Grapos Brooklyn Vitaminbar limonádécsapolójához egyszerre 8 limonádé sűrítmény csatlakoztatható, igy 8 fajta gyűmölcsízű limonádé csapolható gombnyomásra szénsavas és szénsavmentes mentes módon. A limonádé készítő tartalmazza a szénsavkészítő egységet és a pult allatt található hűtőegységet, így mindig hűtött és friss, szénsavas limonádé csapolható. A Brooklyn Vitaminbar limonádécsapoló a sorozat legnagyobb darabja, méretének köszönhetően .nagy mennyiségű feltét kínálatát teszi lehetővé, igényes kivitele pedig exkluzív környezetekbe való elhelyezését is lehetővé teszi.

A Brooklyn limonádé készítő automata ajánlott olyan helyrekre, ahol van lehetőség önkiszolgálásra: éttermek, hotelek, konferenciaközpontok, wellnes intézmények.

Műszaki adatok, információk

Prospektus letöltés
Brooklyn - Vitaminbár limonádé automata prospektus.pdf, 1,8 Mb
Letöltés
Prospektus letöltés
Brooklyn - Vitaminbár limonádé automata prospektus.pdf, 9,6 Mb
Letöltés
Műszaki adatok
Fejek száma8 db
Méret (h x sz x m)744 x 1350 x 753 mm
Ajánlott felhasználási terület

éttermek, hotelek, konferenciaközpontok, wellnes intézmények

Ajánlatkérés

Kapcsolódó termékek

Brooklyn - OTK
limonádé automata

A Brooklyn-OTK pultba integrálható limonádéautomatája 5 szénsavas, vagy szénsavmentes Brooklyn limonádé automatikus csapolására nyújt lehetőséget. A csapolótorony mellett egy hűtött táróló egység szolgál a feltét gyümölcsök - citromkarikák, lime szeletek, uborka szeletek, menta levelek -  számára.

További részletes termék adatok

Brooklyn - Tower
limonádé automata

A kompakt Brooklyn Tower limonádé csapoló ideális amennyiben minőségi italválaszték bővítés a cél. A Brooklyn - Tower limonádéautomatája 5 szénsavas, vagy szénsavmentes Brooklyn limonádé automatikus csapolására nyújt lehetőséget. A csapolótorony mellett egy megfelelő tároló egység szolgál a feltét gyümölcsök - citromkarikák, lime szeletek, uborka szeletek, menta levelek -  számára.

További részletes termék adatok