Grapos üdítők, italmanagement, pulttechnika

Tanácsadás

Egy vendéglátóegység, legyen az vendéglő, kocsma, bár, üzemi étkezde, streetfood egység, vagy akár egy több száz(ezer) fős ideiglenes rendezvényre kitelepülő ideiglenes kiszolgáló pont nagyon sok paramétert kell hogy mérlegeljen a minden szempontból optimális italmanagement rendszert kialakíthassa. Egyrészről megfelelő teljesítménnyel kell rendelkeznie az adott italcsapoló technológiának a kiszolgáláskor jelentkező csúcsok és a folyamatos teljesítményigények gördülékeny kiszolgálására, hiszen a vendégek megelégedettsége az első számú szempont a vendéglátásban. Az elégedettséghez szorosan kapcsolódik a széles és az adott vendégkörre optimalizált ízválaszték megléte, hiszen a vendég csalódott lesz, ha az épp kedvenc ízét nem találja a kínálatban.

De nem utolsó szempont az italmanagement folyamat teljes költséges sem, és itt a teljes folyamat költségét kell számolni, amíg az üdítő a pohárba kerül. Az alapanyag költsége, logisztika, munkaerő, kapcsolódó energiaköltségek, raktározás költségei a mérvadóak a területen.

Napjaink másik és egyre fontosabbá váló szempontja a környezetvédelem, a vendégek egyre nagyobb hányada tudatosan választja a kisebb környezetterhelést, CO² kibocsájtást igérő technológiákat, vállalkozásokat. Ma már a vendéglátás területén is fontos a környezetberát technológiák, kellékek, kiegészítők alkalmazása, mert az egyre nagyobb számban megjelenő tudatos vendégkör ezt a paramétert is figyelmebe veszi szolgáltatás választásakor.

Kíváncsi az optimális megoldásra az Ön vendéglátó egysége tekintetében?
Kollégáink egy személyes tanácsadás keretében segítenek megtervezni az adott forgalomra optimalizált pulttechnológiát, italcsaprendszert és üdítőszortimentet.

Lépjen kapcsolatba kollégáinkkal!