Tanácsadás
Egy vendéglátóegység, legyen az vendéglő, kocsma, bár, üzemi étkezde, streetfood egység, vagy akár egy több száz(ezer) fős ideiglenes rendezvényre kitelepülő ideiglenes kiszolgáló pont nagyon sok paramétert kell hogy mérlegeljen a minden szempontból optimális italmanagement rendszert kialakíthassa. Egyrészről megfelelő teljesítménnyel kell rendelkeznie az adott italcsapoló technológiának a kiszolgáláskor jelentkező csúcsok és a folyamatos teljesítményigények gördülékeny kiszolgálására, hiszen a vendégek megelégedettsége az első számú szempont a vendéglátásban. Az elégedettséghez szorosan kapcsolódik a széles és az adott vendégkörre optimalizált ízválaszték megléte, hiszen a vendég csalódott lesz, ha az épp kedvenc ízét nem találja a kínálatban.
De nem utolsó szempont az italmanagement folyamat teljes költséges sem, és itt a teljes folyamat költségét kell számolni, amíg az üdítő a pohárba kerül. Az alapanyag költsége, logisztika, munkaerő, kapcsolódó energiaköltségek, raktározás költségei a mérvadóak a területen.
Napjaink másik és egyre fontosabbá váló szempontja a környezetvédelem, a vendégek egyre nagyobb hányada tudatosan választja a kisebb környezetterhelést, CO² kibocsájtást igérő technológiákat, vállalkozásokat. Ma már a vendéglátás területén is fontos a környezetberát technológiák, kellékek, kiegészítők alkalmazása, mert az egyre nagyobb számban megjelenő tudatos vendégkör ezt a paramétert is figyelmebe veszi szolgáltatás választásakor.
Kíváncsi az optimális megoldásra az Ön vendéglátó egysége tekintetében?
Kollégáink egy személyes tanácsadás keretében segítenek megtervezni az adott forgalomra optimalizált pulttechnológiát, italcsaprendszert és üdítőszortimentet.