Grapos üdítők, italmanagement, pulttechnika
Grapi gyümölcs ívólevek

Grapi gyümölcsléGRAPI szénsavmentes gyümölcs ívólevek

A Grapos szénsavmentes, zamatos gyümölcs ívólevei meghatározóak a post-mix üdítők piacán. Tökéletes ízélmény, jéghideg frissesség, széles íz szortiment és magas gyümölcstartalom biztosítja az üdítőcsalád abszolút versenyképsségét a nemzetközi és hazai vendéglátás területén.

Az üdítőcsalád több évtizedes múltja, a folyamatos fejlesztések mára egészen egyedi és komplett íz választékot biztosítanak a Grapos vendéglátóipari partnereinek: Narancs, Barack, Alma, Ananász, Meggy és Feketeribizli, a legjobb minőségben gombnyomásra a felesleges és bosszantó göngyölegek nélkül.

Használja ki a Grapos postmix gyümölcs ívólevek előnyeit ! 
Akár szálláshelyet, étteremet, kávézót, bárt vagy menzát, üzemi étkezdét üzemeltet,
megtaláljuk az Ön számára ideális italválasztékot!


Narancs gyűmölcslé Barack gyűmölcslé Alma gyűmölcslé

Ananász gyűmölcslé Meggy gyűmölcslé Feketeribizli gyűmölcslé

Grapos üditő alapanyag kiszerelés, kiadósság

A Grapos gyümölcslevek, gyümölcs ívólevek alapanyaga, az üdítő sűrítmény 10 kg-os Bag-in-Box csomagolásban kerül kiszállításra, ahol egyszerűen csatlakoztatható az üdítő automatához. A 10 kg-os üdítő sűrítmény boxból 10-12 rekesznyi kisüveges üdítőnek megfelelő üdítő nyerhető ki.

Grapos üdítő alapanyag

A dobozos csomagolásnak köszönhetően az alapanyag tárolása extrém helytakarékos és így lényegesen alacsonyabbak raktározási és logisztikai költségek is. Az üres dobozok papír, illetve műanyag részei szelektív hulladékfeldolgozás mellett újrahasznosíthatóak.

A szénsavasmentes Grapos gyümölcs ívólevek alapanyaga, az üdítősűrítmény szavatossága 9 hónap.

A Grapos termékek fejlesztésénél és előállításánál a környezettudatosság mellett nagyon fontos szempont az egészséges életmód , ezért a szénsavas üdítőink, gyümölcsleveink, ívóleveink és jegesteáink csökkentett cukortartalommal készülnek, így alkalmasak iskolák és közintézmények számára egyaránt.