Grapos üdítők, italmanagement, pulttechnika

GRAPOS postmix üdítő választék

Az ausztriai Grapos cég több évtizedes üdítőgyártási tapasztalattal a birtokában széles választékban és kiváló minőségben állít elő post-mix szénsavas és szénsavmentes üdítőalapanyagokat, gyümölcsleveket, jeges teákat és limonádékat. Az alapanyagok bag-in-box kiszerelésben érkeznek a felhasználási helyükre, ahol a hűtött italadagoló, italcsapoló berendezésekben készülnek el szervírozható, friss üdítők.

Grapos üdítők, gyűmölcslevek

Grapos - szénsavas üdítőkGrapos - klasszikus szénsavas üdítők

A Grapos klasszikus szénsavas üdítői meghatározóak a post-mix üdítők piacán. Tökéltes ízélmény, jéghideg pezsgő frissesség, és a széles íz szortiment biztosítja az üdítőcsalád abszolút versenyképsségét a nemzetközi és hazai vendéglátás területén. Az üdítőcsalád több évtizedes múltja, a folyamatos fejlesztések mára egészen egyedi és komplett íz választékot biztosítanak a Grapos vendéglátipari partnereinek: Cola, Cukormentes Cola, Narancs, Tonic, Málna, Gyömbér, Bodza és hagyományos Limonádé a legjobb minőségben gombnyomásra a felesleges és bosszantó göngyölegek nélkül.

Grapos szénsavas üdítők »

GRAPI gyümölcslevekGrapi - szénsavmentes gyümölcs ívólevek

A Grapos szénsavmentes, zamatos gyümölcs ívólevei meghatározóak a post-mix üdítők piacán. Tökéletes ízélmény, jéghideg frissesség, széles íz szortiment és magas gyümölcstartalom biztosítja az üdítőcsalád abszolút versenyképsségét a nemzetközi és hazai vendéglátás területén. Narancs, Barack, Alma, Ananász, Meggy és Feketeribizli ízek a legjobb minőségben gombnyomásra a felesleges és bosszantó göngyölegek nélkül.

Grapos gyümölcs ívólevek »

GrapiSan reggeli gyümölcs ívóléGrapiSan reggeli gyümölcs ívólevek

A GrapiSan vitaminokban gazdag gyümölcs ívólevei kifejezetten szállodaipari reggeliztetés számára krültek kialakításra. A GrapiSan gyümölcs ívólevek alacsony kalóriatartalmúak, mivel hozzáadott cukor nélkül készülnek.Tökéletes ízélmény, jéghideg frissesség, széles íz szortiment és magas gyümölcstartalom biztosítja az üdítőcsalád abszolút versenyképsségét a nemzetközi és hazai vendéglátás területén, a bag-in-box csomagolásnak köszönhetően pedig könnyen kezelhetőek és tárolásuk helytakarékos.

Grapos reggeliztető gyümölcs ívólevek »

Grapos - Brooklyn limonádékBrooklyn - "házi" limonádék

A Grapos Brooklyn "házi" limonádé kínálata egyedülálló a post-mix üdítők piacán. Tökéletes ízélmény, jéghideg mentes, vagy pezsgő frissesség, és a széles íz szortiment biztosítja az limonádécsalád abszolút versenyképességét a nemzetközi és hazai vendéglátás területén. Házias ízélmény, 100%-ban allergénmentes alapanyagok. A limonádék készülhetnek szénsavas és mentes kivitelben a hozzáadott friss gyümölcsökkel.

Grapos házi limonádék »

Grapos jegesteákGrapos jegesteák

A Grapos jeges teái újdonságnak számítanak a post-mix üdítők piacán. A tea frissítő hatása kombinálva a megfelelő gyümölcs ízekkel, mindez jéghideg pezsgő frissességgel felszolgálva garantálják a vendég megelégedettségét., A fejlődő íz szortiment biztosítja az üdítőcsalád abszolút versenyképességét a nemzetközi és hazai vendéglátás területén.

Grapos jegesteák »