Grapos üdítők, italmanagement, pulttechnika

Brooklyn - OTK limonádé automata

A Brooklyn-OTK pultba integrálható limonádéautomatája 5 szénsavas, vagy szénsavmentes Brooklyn limonádé automatikus csapolására nyújt lehetőséget. A csapolótorony mellett egy hűtött táróló egység szolgál a feltét gyümölcsök - citromkarikák, lime szeletek, uborka szeletek, menta levelek -  számára.

A Grapos Brooklyn limonádé készítő, limonádé csapoló berendezései alapvetően a vendégek önkiszolgáló módon történő kiszolgálására lettek kifejlesztve, ahol a vendég a a poharába elhelyezett gyűmölcsök mellé megfelelő limonádét választ a gépen lévő gomb megnyomásával.

A Grapos Brooklyn OTK limonádécsapolójához egyszerre 5 limonádé sűrítmény csatlakoztatható, igy 5 fajta gyűmölcsízű limonádé csapolható gombnyomásra szénsavas és szénsavmentes mentes módon. A limonádé készítő tartalmazza a szénsavkészítő egységet és a fejben található hűtőegységet, így mindig hűtött és friss, szénsavas limonádé csapolható. A Brooklyn OTK limonádécsapoló nemcsak pultba építhetően, de mobil, mozgatható kivitelben is elérhető, ami lehetővé teszi a berendezés könnyű mozgatását a vendéglátás területén.

A Brooklyn limonádé készítő automata ajánlott olyan helyrekre,  ahol van lehetőség önkiszolgálásra: éttermek, hotelek, konferenciaközpontok, wellnes intézmények.

Műszaki adatok, információk

Prospektus letöltés
Brooklyn - OTK limonádé automata prospektus.pdf, 1,52 Mb
Letöltés
Műszaki adatok
Csapolható limonádék száma5 fajta
Méret (h x sz x m)565 x 540 x 600 mm
Tápfeszültség220 V/580 W
Teljesítmény25 liter/óra
Súly48 kg
Ajánlott felhasználási terület

éttermek, hotelek, konferenciaközpontok, wellnes intézmények

Csapolható üdítőfajták

Brooklyn házi limonádék

Ajánlatkérés

Kapcsolódó termékek

Brooklyn - Tower
limonádé automata

A kompakt Brooklyn Tower limonádé csapoló ideális amennyiben minőségi italválaszték bővítés a cél. A Brooklyn - Tower limonádéautomatája 5 szénsavas, vagy szénsavmentes Brooklyn limonádé automatikus csapolására nyújt lehetőséget. A csapolótorony mellett egy megfelelő tároló egység szolgál a feltét gyümölcsök - citromkarikák, lime szeletek, uborka szeletek, menta levelek -  számára.

További részletes termék adatok

Brooklyn - Vitaminbar
limonádé automata

A Brooklyn - Vitaminbar önkiszolgáló limonádé automatája 8 szénsavas, vagy szénsavmentes Brooklyn limonádé automatikus csapolására nyújt lehetőséget. A csapolótorony mellett egy táróló egység szolgál a feltét gyümölcsök - citromkarikák, lime szeletek, uborka szeletek, menta levelek -  számára.

További részletes termék adatok