Grapos üdítők, italmanagement, pulttechnika

Grapos Schankomat GT italcsapoló rendszerek

A Grapos italcsapolók GT szériába tartozó modelljei a különleges és nagyon elegáns designjuk, a meghatározó csapolási teljesítményük, rugalmasságuk és könnyű kezelhetőségük okán különösen kedveltek az exkluzívabb vendéglátóhelyek, szállásadók körében. A pulton önmagában is jól mutató GT széria modelljei négy teljesítményben állnak rendelkezésre.

Grapos Schankomat GT-széria italcsapoló rendszerek

A Grapos italcsapolók GT szériába tartozó modelljei a különleges és nagyon elegáns designjuk, a meghatározó csapolási teljesítményük, rugalmasságuk és könnyű kezelhetőségük okán különösen kedveltek az exkluzívabb vendéglátóhelyek, szállásadók körében. A pulton önmagában is jól mutató GT széria modelljei négy teljesítményben állnak rendelkezésre:

■ Grapos Schankomat GT6 - 6 italadagoló fejjel
■ Grapos Schankomat GT8 - 8 italadagoló fejjel
■ Grapos Schankomat GT10 - 10 italadagoló fejjel
■ Grapos Schankomat GT12 - 12 italadagoló fejjel

A GT sorozat pulton elhelyezett  "alsó hűtésű" italcsapoló modulja nem tartalmazza a karbonátort, a hűtőegységet, azok a pult alatt, vagy rejtve kerülnek elhelyezésre és onnan szolgálják ki az italadagoló fejeket. A csapolás az italadagoló fejen lévő kar pohár általi megnyomásával indítható és működtethető. A Grapos Schankomat GT széria elegáns megjelenésű italcsapolóival post-mix üdítő, szóda és mentes víz csapolása végezhető.

A Schankomat GT sorozat berendezései ideálisak lehetnek éttermek, önkiszolgáló éttermek, pubok, bárok, szállodák számára, ahol rövid idő alatt nagy forgalom kielégítésére van igény.

Grapos Schankomat GT italcsapoló ingyenes kihelyezés

A Grapos Schankomat GT-széria italcsapolóit szerződéses kereteken belül éves üdítő sűrítmény megvásárlás vállalással ingyenesen helyezzük ki a vendéglátó üzlethelyiségébe. Az éves minimum üdítő szirup vásárlás mellett a csapoló gépre bérleti díjat nem számolunk fel, az éves minimális forgalmat el nem érő vállalkozások esetében történik csak bérleti díj felszámítás!
Bővebb információért keresse üzletkötő kollégánkat, vagy kérje ajánlatunkat!

Műszaki adatok, információk

Prospektus letöltés
Grapos GT sorozat italcsapoló prospektus.pdf, 0,11 Mb
Letöltés
Műszaki adatok
Fejek száma6,8,10,12 db
Max. mentes üdítőejek száma2-4 db
Méret GT6 (h x sz x m)580 x 265 x 410 mm
Méret GT8 (h x sz x m)730 x 265 x 410 mm
Méret GT10 (h x sz x m)880 x 265 x 410 mm
Méret GT12 (h x sz x m)1030 x 265 x 410 mm
Tápfeszültség220 V
Ajánlott felhasználási terület

éttermek, önkiszolgáló éttermek, pubok, bárok, szállodák, szálláshelyek, rendezvények

Csapolható üdítőfajták

Grapos szénsavas üdítők, Grapi gyümölcslevek, Grapos jegesteák

Ajánlatkérés

Kapcsolódó hírek

2022 legkedveltebb GRAPOS szénsavas üdítői

2022 legkedveltebb GRAPOS szénsavas üdítői

A vendéglátás egyik alappillére a megfelelő és minőségi italkínálat, amin belül az egyik légszélesebb és legnagyobb mennyiségi forgalmat generáló szegmens a hűtött szénsavas üdítők csoportja. A szénsavas üdítőkön belül az ízek oldalán számos íz, ízvilág versenyez a fogyasztókért és a különböző ízek kedveltsége is folyamatosan változik a divat, trendek, a megjelenő új ízek következményeként.

Tovább olvasom »

Szénsavas üdítő szortiment lényegesen gazdaságosabban?

Szénsavas üdítő szortiment lényegesen gazdaságosabban?

A 2022-es európai és magyarországi gazdasági környezet megváltozása újabb kihívások elé állította a vendéglátást, a vendéglátóipar szereplőit. A kereslet szűkülése és a költségek, ezen belül az energia költségek drasztikus növekedése a működés optimalizálását, a költségek csökkentését, és gazdasági ésszerűsítést indokolja!

Tovább olvasom »

Kapcsolódó termékek

Grapos postmix bárpisztoly

Kevés a hely a bárpulton, de szélesebb és gyorsan, frissen csapolható post-mix üdítő kínálatra volna szükség? A megoldás a 6/8 postmix üdítő illetve  szódavíz és mentes víz csapolását egy bárpisztolyból könnyedén megoldó Grapos post-mix bárpisztoly.

További részletes termék adatok

Schankomat X8 italcsapoló

Az X8 egy kompakt, professzionális, nagy teljesítményű és gazdaságosan üzemeltethető  italcsapoló berendezés, amely lehetővé teszi 8 post-mix üdítő, szóda és mentes víz csapolását.

További részletes termék adatok

Grapos Lannach 7 italcsapoló

A Lannach 7 egy kompakt, professzionális, nagy teljesítményű és gazdaságosan üzemeltethető  italcsapoló berendezés, amely lehetővé teszi 7 post-mix üdítő, szóda és mentes víz csapolását.

További részletes termék adatok