Grapos üdítők, italmanagement, pulttechnika

Grapos Lux 6 italcsapoló

A Lux 6 egy kompakt, professzionális, nagy teljesítményű és gazdaságosan üzemeltethető  italcsapoló berendezés, amely lehetővé teszi 6 post-mix üdítő, szóda és mentes víz csapolását.

A Grapos Lux 6 üdítő adagoló berendezés modern designjával, és magas teljesítményével kitűnő választás a legtöbb vendéglátó egység számára. Ez a kompakt készülék 6 post-mix italadagoló fejjel - 3 szésavas, 3 szénsavmentes - van ellátva, így lehetővé teszi 6 különböző ízű, helyben készített post-mix üdítő előállítását, illetve friss szódavíz, vagy mentes víz készítését. A beépített hűtőegységnek köszönhetően az italok frissek, megfelelően hűtöttek, és szénsavasak, magas élvezeti értékkel bírnak. A Grapos Lux 6 üdítő csapoló automata óránként közel 50 liter üdítő csapolására alkalmas, ami közel 200 kisüveges üdítő tartalmával egyenértékű mennyiség.

A Grapos Lux 6 postmix (helyben kevert) üdítő adagoló gép lényegesen gazdaságosabb (jelenlegi szabályozás szerint, vendéglátó egységekben történő értékesítésnél csupán 5% ÁFA kulccsal ),  mint az üveges, göngyöleggel szállított üdítőitalok, és környezetterhelése is 90%-al alacsonyabb azoknál.

A Grapos Lux 6 ideális berendezés lehet éttermek, közétkeztetés, önkiszolgáló éttermek, bárok számára, ahol rövid idő alatt nagyobb forgalom kielégítésére van igény.

Grapos Lux 6 italcsapoló ingyenes kihelyezés

A Grapos Lux 6 italcsapolót szerződéses kereteken belül éves üdítő sűrítmény megvásárlás vállalással ingyenes helyezzük ki a vendéglátó üzlethelyiségébe. Az éves minimum üdítő szirup vásárlás mellett a csapoló gépre bérleti díjat nem számolunk fel, az éves minimális forgalmat el nem érő vállalkozások esetében történik csak bérleti díj felszámítás!
Bővebb információért keresse üzletkötő kollégánkat, vagy kérje ajánlatunkat!

Prospektus letöltés
Schankomat LUX 6 italcsapoló prospektus.pdf, 0,11 Mb
Letöltés
Műszaki adatok
Fejek száma6 db
Méret (h x sz x m)440 x 700 x 450 mm
Tápfeszültség220 V/600 W
Teljesítmény50 liter/óra
Súly52 kg
Ajánlott felhasználási terület

éttermek, közétkeztetés, önkiszolgáló éttermek, bárok, vállalati konyhák, szálláshelyek, rendezvények

Csapolható üdítőfajták

Grapos szénsavas üdítők, Grapi gyümölcslevek, Grapos jegesteák

Ajánlatkérés

Kapcsolódó termékek

Schankomat GT-széria italcsapolók

A Grapos italcsapolók GT szériába tartozó modelljei a különleges és nagyon elegáns designjuk, a meghatározó csapolási teljesítményük, rugalmasságuk és könnyű kezelhetőségük okán különösen kedveltek az exkluzívabb vendéglátóhelyek, szállásadók körében. A pulton önmagában is jól mutató GT széria modelljei négy teljesítményben állnak rendelkezésre.

További részletes termék adatok

Grapos postmix bárpisztoly

Kevés a hely a bárpulton, de szélesebb és gyorsan, frissen csapolható post-mix üdítő kínálatra volna szükség? A megoldás a 6/8 postmix üdítő illetve  szódavíz és mentes víz csapolását egy bárpisztolyból könnyedén megoldó Grapos post-mix bárpisztoly.

További részletes termék adatok

Schankomat X8 italcsapoló

Az X8 egy kompakt, professzionális, nagy teljesítményű és gazdaságosan üzemeltethető  italcsapoló berendezés, amely lehetővé teszi 8 post-mix üdítő, szóda és mentes víz csapolását.

További részletes termék adatok