Grapos üdítők, italmanagement, pulttechnika

Grapos Lannach 7 italcsapoló

A Lannach 7 egy kompakt, professzionális, nagy teljesítményű és gazdaságosan üzemeltethető  italcsapoló berendezés, amely lehetővé teszi 7 post-mix üdítő, szóda és mentes víz csapolását.

A Grapos Lannach 7 üdítő adagoló berendezés modern designjával, és magas teljesítményével kitűnő választás a legtöbb vendéglátó egység számára. Ez a kompakt készülék 7 post-mix italadagoló fejjel van ellátva, így lehetővé teszi 7 különböző ízű, helyben készített post-mix üdítő előállítását, illetve friss szódavíz, vagy mentes víz készítését. A Grapos Lanach fejkiosztása 4 szénsavas és 3 szénsavmentes üdítő, vagy víz csapolását teszi lehetővé. A beépített hűtőegységnek köszönhetően az italok frissek, megfelelően hűtöttek, és szénsavasak, magas élvezeti értékkel bírnak. A Lannach 7 üdítő csapoló automata óránként közel 43 liter üdítő csapolására alkalmas, ami közel 170 kisüveges üdítő tartalmával egyenértékű mennyiség.

A Grapos Lannach 7 postmix (helyben kevert) üdítő adagoló gép lényegesen gazdaságosabb (jelenlegi szabályozás szerint, vendéglátó egységekben történő értékesítésnél csupán 5% ÁFA kulccsal ),  mint az üveges, göngyöleggel szállított üdítőitalok, és környezetterhelése is 90%-al alacsonyabb azoknál.

A Grapos Lannach 7 ideális berendezés lehet éttermek, közétkeztetés, önkiszolgáló éttermek, bárok számára, ahol rövid idő alatt nagyobb forgalom kielégítésére van igény.

Műszaki adatok, információk

Prospektus letöltés
Schankomat Lannach 7 italcsapoló prospektus.pdf, 0,11 Mb
Letöltés
Műszaki adatok
Fejek száma7 db
Méret (h x sz x m)500 x 496 x 560 mm
Tápfeszültség220 V/600 W
Teljesítmény43 liter/óra
Súly58 kg
Ajánlott felhasználási terület

éttermek, közétkeztetés, önkiszolgáló éttermek, bárok, vállalati konyhák, szálláshelyek, rendezvények

Csapolható üdítőfajták

Grapos szénsavas üdítők, Grapi gyümölcslevek, Grapos jegesteák

Ajánlatkérés

Kapcsolódó termékek

Grapos Lux 6 italcsapoló

A Lux 6 egy kompakt, professzionális, nagy teljesítményű és gazdaságosan üzemeltethető  italcsapoló berendezés, amely lehetővé teszi 6 post-mix üdítő, szóda és mentes víz csapolását.

További részletes termék adatok

Grapos postmix bárpisztoly

Kevés a hely a bárpulton, de szélesebb és gyorsan, frissen csapolható post-mix üdítő kínálatra volna szükség? A megoldás a 6/8 postmix üdítő illetve  szódavíz és mentes víz csapolását egy bárpisztolyból könnyedén megoldó Grapos post-mix bárpisztoly.

További részletes termék adatok

Schankomat X8 italcsapoló

Az X8 egy kompakt, professzionális, nagy teljesítményű és gazdaságosan üzemeltethető  italcsapoló berendezés, amely lehetővé teszi 8 post-mix üdítő, szóda és mentes víz csapolását.

További részletes termék adatok