Grapos üdítők, italmanagement, pulttechnika

Grapos Lannach 7 italcsapoló

A Lannach 7 egy kompakt, professzionális, nagy teljesítményű és gazdaságosan üzemeltethető  italcsapoló berendezés, amely lehetővé teszi 7 post-mix üdítő, szóda és mentes víz csapolását.

A Grapos Lannach 7 üdítő adagoló berendezés modern designjával, és magas teljesítményével kitűnő választás a legtöbb vendéglátó egység számára. Ez a kompakt készülék 7 post-mix italadagoló fejjel van ellátva, így lehetővé teszi 7 különböző ízű, helyben készített post-mix üdítő előállítását, illetve friss szódavíz, vagy mentes víz készítését. A Grapos Lanach fejkiosztása 4 szénsavas és 3 szénsavmentes üdítő, vagy víz csapolását teszi lehetővé. A beépített hűtőegységnek köszönhetően az italok frissek, megfelelően hűtöttek, és szénsavasak, magas élvezeti értékkel bírnak. A Lannach 7 üdítő csapoló automata óránként közel 43 liter üdítő csapolására alkalmas, ami közel 170 kisüveges üdítő tartalmával egyenértékű mennyiség.

A Grapos Lannach 7 postmix (helyben kevert) üdítő adagoló gép lényegesen gazdaságosabb (jelenlegi szabályozás szerint, vendéglátó egységekben történő értékesítésnél csupán 5% ÁFA kulccsal ),  mint az üveges, göngyöleggel szállított üdítőitalok, és környezetterhelése is 90%-al alacsonyabb azoknál.

A Grapos Lannach 7 ideális berendezés lehet éttermek, közétkeztetés, önkiszolgáló éttermek, bárok számára, ahol rövid idő alatt nagyobb forgalom kielégítésére van igény.

Műszaki adatok, információk

Prospektus letöltés
Schankomat Lannach 7 italcsapoló prospektus.pdf, 0,11 Mb
Letöltés
Műszaki adatok
Fejek száma7 db
Méret (h x sz x m)500 x 496 x 560 mm
Tápfeszültség220 V/600 W
Teljesítmény43 liter/óra
Súly58 kg
Ajánlott felhasználási terület

éttermek, közétkeztetés, önkiszolgáló éttermek, bárok, vállalati konyhák, szálláshelyek, rendezvények

Csapolható üdítőfajták

Grapos szénsavas üdítők, Grapi gyümölcslevek, Grapos jegesteák

Ajánlatkérés

Kapcsolódó termékek

Grapos postmix bárpisztoly

Kevés a hely a bárpulton, de szélesebb és gyorsan, frissen csapolható post-mix üdítő kínálatra volna szükség? A megoldás a 6/8 postmix üdítő illetve  szódavíz és mentes víz csapolását egy bárpisztolyból könnyedén megoldó Grapos post-mix bárpisztoly.

További részletes termék adatok

Schankomat X8 italcsapoló

Az X8 egy kompakt, professzionális, nagy teljesítményű és gazdaságosan üzemeltethető  italcsapoló berendezés, amely lehetővé teszi 8 post-mix üdítő, szóda és mentes víz csapolását.

További részletes termék adatok

Grapos Lux 6 italcsapoló

A Lux 6 egy kompakt, professzionális, nagy teljesítményű és gazdaságosan üzemeltethető  italcsapoló berendezés, amely lehetővé teszi 6 post-mix üdítő, szóda és mentes víz csapolását.

További részletes termék adatok