Grapos üdítők, italmanagement, pulttechnika

Grapos Schankomat X8 italcsapoló

Az X8 egy kompakt, professzionális, nagy teljesítményű és gazdaságosan üzemeltethető  italcsapoló berendezés, amely lehetővé teszi 8 post-mix üdítő, szóda és mentes víz csapolását.

A Schankomat X8 üdítő adagoló berendezés modern designjával, és magas teljesítményével kitűnő választás a legtöbb vendéglátó egység számára. Ez a kompakt készülék 8 post-mix italadagoló fejjel van ellátva, így lehetővé teszi 8 különböző ízű, helyben készített post-mix üdítő előállítását, illetve friss szódavíz, vagy mentes víz készítését. Az X8-as üdítőautomata esetében a fejkiosztás variálható, minimum 2 db szénsavmentes csapolófeje mellé további 2 fej szénsavmentessé átállítható, így akárr max 4 szénsavmentese csapolófejjel is üzemeltethető. A beépített hűtőegységnek köszönhetően az italok frissek, megfelelően hűtöttek, és szénsavasak, magas élvezeti értékkel bírnak. A Schankomat X8 üdítő csapoló automata óránként közel 50 liter üdítő csapolására alkalmas, ami közel 200 kisüveges üdítő tartalmával egyenértékű mennyiség.

A Schankomat X8 postmix (helyben kevert) üdítő adagoló gép lényegesen gazdaságosabb (jelenlegi szabályozás szerint, vendéglátó egységekben történő értékesítésnél csupán 5% ÁFA kulccsal ),  mint az üveges, göngyöleggel szállított üdítőitalok, és környezetterhelése is 90%-al alacsonyabb azoknál.

A Schankomat X8 ideális berendezés lehet éttermek, közétkeztetés, önkiszolgáló éttermek, bárok számára, ahol rövid idő alatt nagy forgalom kielégítésére van igény.

Grapos Schankomat X8 italcsapoló ingyenes kihelyezés

A Grapos Schankomat X8 italcsapolót szerződéses kereteken belül éves üdítő sűrítmény megvásárlás vállalással ingyenesen helyezzük ki a vendéglátó üzlethelyiségébe. Az éves minimum üdítő szirup vásárlás mellett a csapoló gépre bérleti díjat nem számolunk fel, az éves minimális forgalmat el nem érő vállalkozások esetében történik csak bérleti díj felszámítás!
Bővebb információért keresse üzletkötő kollégánkat, vagy kérje ajánlatunkat!

Műszaki adatok, információk

Prospektus letöltés
Schankomat X8 italcsapoló prospektus.pdf, 0,11 Mb
Letöltés
Műszaki adatok
Fejek száma8 db
Max. mentes üdítőejek száma2/4 db
Méret (h x sz x m)555 x 565 x 535 mm
Tápfeszültség220 V/600 W
Teljesítmény43 liter/óra
Súly60 kg
Ajánlott felhasználási terület

éttermek, közétkeztetés, önkiszolgáló éttermek, bárok, vállalati konyhák, szálláshelyek, rendezvények

Csapolható üdítőfajták

Grapos szénsavas üdítők, Grapi gyümölcslevek, Grapos jegesteák

Ajánlatkérés

Kapcsolódó hírek

SIRHA 2020 - Budapest

SIRHA 2020 - Budapest

A GRAPOS idén is nagy sikerrel állított ki a Sirha Budapest, prémium nemzetközi élelmiszeripari és HoReCa szakkiállításon Budapeesten a a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Köztpontban, ahol a hatékony pulttechnológia, italcsapológépek bemutatása mellett, mindenki megkóstolhatta a GRAPOS üdítők közel teljes választékát.

Tovább olvasom »

Versenyképes üdítő kínálat

Versenyképes üdítő kínálat

A vendéglátás fontos gazdasági kérdése hogy üveges vagy helyben kevert üdítőt szolgáljanak fel a vendégeknek? Az alábbi írásunk bemutatja, hogy a Grapos post-mix üdítőivel lényegesen olcsóbban és hatékonyabban lehet üdítőt forgalmazni, mint üveges üdítőkkel.

Tovább olvasom »

Kapcsolódó termékek

Grapos Lannach 7 italcsapoló

A Lannach 7 egy kompakt, professzionális, nagy teljesítményű és gazdaságosan üzemeltethető  italcsapoló berendezés, amely lehetővé teszi 7 post-mix üdítő, szóda és mentes víz csapolását.

További részletes termék adatok

Grapos Lux 6 italcsapoló

A Lux 6 egy kompakt, professzionális, nagy teljesítményű és gazdaságosan üzemeltethető  italcsapoló berendezés, amely lehetővé teszi 6 post-mix üdítő, szóda és mentes víz csapolását.

További részletes termék adatok

Schankomat GT-széria italcsapolók

A Grapos italcsapolók GT szériába tartozó modelljei a különleges és nagyon elegáns designjuk, a meghatározó csapolási teljesítményük, rugalmasságuk és könnyű kezelhetőségük okán különösen kedveltek az exkluzívabb vendéglátóhelyek, szállásadók körében. A pulton önmagában is jól mutató GT széria modelljei négy teljesítményben állnak rendelkezésre.

További részletes termék adatok