Grapos üdítők, italmanagement, pulttechnika

Grapos postmix bárpisztoly

Kevés a hely a bárpulton, de szélesebb és gyorsan, frissen csapolható post-mix üdítő kínálatra volna szükség? A megoldás a 6/8 postmix üdítő illetve  szódavíz és mentes víz csapolását egy bárpisztolyból könnyedén megoldó Grapos post-mix bárpisztoly.

A Grapos post-mix bárpisztoly italcsapolásra abban az esetben lehet jó megoldás, ha a pult nagyon zsúfolt és nincs lehetőség kompakt italcsapoló berendezés elhelyezésére. A bárpisztolyt készenlétben tartó konzol egység a pult oldalára rögzíthető, így nem foglal jóformán semmi helyet, a pisztoly pedig a 1,5 méteres csővel csatlakozik a szódagéphez, ami a pultosnak megfelelő szabdságot biztosít.

A Grapos post-mix pisztoly kiviteltől függően 6/8 postmix üdítő illetve  szódavíz és mentes víz csapolását teszi lehetővé egy pisztolyból. A csapolandó üdítő kiválasztása a pisztolyon található gombokkal történik, a post-mix szirup és a szóda a fejben találkozik. A bárpisztoly megfelelő mérete biztosítja a könnyű kezelhetőséget és a megfeleő teljesítményt.

A Grapos postmix bárpisztoly (helyben kevert) üdítő adagoló gép lényegesen gazdaságosabb (jelenlegi szabályozás szerint, vendéglátó egységekben történő értékesítésnél csupán 5% ÁFA kulccsal ),  mint az üveges, göngyöleggel szállított üdítőitalok, és környezetterhelése is 90%-al alacsonyabb azoknál.

A postmix pisztolyok esetében a pult alatt, vagy a közelben szükség van egy karbonátor egy szódavízkészítő és hűtő berendezésre amihez csatlakozik a szirup adagoló. A Grapos több típusú és teljesítményű karbonátort gyárt és forgalmaz, a bárpisztoly esetében az óránként 150 liter hideg szódavíz előállítására képes Grapos 3180-as modell már tökéletesen alkalmas a post-mix pisztoly kiszolgálására.

Műszaki adatok, információk

Prospektus letöltés
Grapos postmix bárpisztoly prospektus.pdf, 0,11 Mb
Letöltés
Műszaki adatok
Fejek száma8/10 db
Pisztolyméret (h x sz x m)150 x 50 x 40 mm
Pisztolytartó konzol (h x sz x m)170/150+170/350 mm
Cső hossza1500 mm
Ajánlott felhasználási terület

éttermek, koktélbár, közétkeztetés, önkiszolgáló éttermek, bárok, vállalati konyhák, szálláshelyek, rendezvények

Csapolható üdítőfajták

Grapos szénsavas üdítők, Grapi gyümölcslevek, Grapos jegesteák

Ajánlatkérés

Kapcsolódó termékek

Grapos Lux 6 italcsapoló

A Lux 6 egy kompakt, professzionális, nagy teljesítményű és gazdaságosan üzemeltethető  italcsapoló berendezés, amely lehetővé teszi 6 post-mix üdítő, szóda és mentes víz csapolását.

További részletes termék adatok

Grapos Lannach 7 italcsapoló

A Lannach 7 egy kompakt, professzionális, nagy teljesítményű és gazdaságosan üzemeltethető  italcsapoló berendezés, amely lehetővé teszi 7 post-mix üdítő, szóda és mentes víz csapolását.

További részletes termék adatok

Schankomat X8 italcsapoló

Az X8 egy kompakt, professzionális, nagy teljesítményű és gazdaságosan üzemeltethető  italcsapoló berendezés, amely lehetővé teszi 8 post-mix üdítő, szóda és mentes víz csapolását.

További részletes termék adatok