Grapos üdítők, italmanagement, pulttechnika
2022 legkedveltebb GRAPOS szénsavas üdítői
2022 legkedveltebb GRAPOS szénsavas üdítői

2022 legkedveltebb GRAPOS szénsavas üdítői

2022 legkedveltebb GRAPOS szénsavas üdítői

GRAPOS szénsavas üdítő kínálatA vendéglátás egyik alappillére a megfelelő és minőségi italkínálat, amin belül az egyik légszélesebb és legnagyobb mennyiségi forgalmat generáló szegmens a hűtött szénsavas üdítők csoportja. A szénsavas üdítőkön belül az ízek oldalán számos íz, ízvilág versenyez a fogyasztókért és a különböző ízek kedveltsége is folyamatosan változik a divat, trendek, a megjelenő új ízek következményeként.

A Grapos klasszikus szénsavas üdítői meghatározóak a magyarországi  post-mix üdítők piacán köszönhetően a tökéletes ízélménynek, a jéghideg pezsgő frissességnek, és a széles íz szortimentnek, ami biztosítja az üdítőcsalád abszolút versenyképességét hazai vendéglátás területén.

De vajon melyek voltak a legkeresettebb, legnagyobb mennyiségben forgalmazott Grapos ízek 2022-ben a hazai vendéglátásban az eladott mennyiségek alapján és melyik íz volt amelyik a legnagyobb mértékben tudott növekedni, a legtöbb új vendéget megszólítani a Grapos forgalmazók vendéglátó egységeiben?

2022 TOP 3 GRAPOS szénsavas üdítő íze

2022 TOP 3 GRAPOS szénsavas üdítő íze

A tavalyi év több meglepetést hozott az ízek kedveltségében, az ízek fogyásában partnereinknél. Az eddigi tapasztalataink, hogy a kólából annyi fogy, mint a többi ízből összesen megdőlni látszik és már a múlté!

Grapos limonádéTOP 1 - a Grapos limonádé

2022-ben az abszolút első helyezett a Lemon ízű üditőnk lett, amely a nyári forróságban magában fogyasztva is nagyon finom és üdítő, de a helyben készített  limonádéinknak is kiváló alapja! A különböző ízzel komponált limonádék nagyon kedveltté váltak az utóbbi időben, így a Lemon segítségével könnyedén kiváló házi készítésű limonádékkal - narancs,fekete ribizli,meggy vagy bodza és málna - lephetjük meg vendégeinket! Kóstolj meg te is egy Grapos Limonádét és a rabja leszel!

TOP 2 - a Grapos Cola

Grapos colaA kedveltségi versenyben hosszú évekig az első helyet fixen "bérlő" Grapos Cola íz, tavaly a második helyre csúszott vissza a Lemon sikerének köszönhetően. A Grapos Cola kedveltsége azonban töretlen, ha a Colák versenyét nézzük köszönhetően a tökéletes ízvilágának, üdítő frissességének és utánozhatatlan pezsgésének. A Grapos Cola önmagában, jéggel, citromal megbolondítva a nyári forróságban "életmentő", de jól bírja az alkoholos italokkal történő "házasításokat" is egy esti iszogatás esetében.

Grapos bodzaTOP3 - a Grapos bodza

A Grapos íz kedveltségi listánk harmadik helyezettje a gyerekkorunk házi szörpjeihez méltón hasonlító Bodza lett. Nagymamáink házi bodza szörpje jut eszünkbe mindig erről a fantasztikus ízről, mikor belekóstolunk a frissen csapolt ízpezsgésbe! Visszajelzések alapján az íz a gyermekek egyik nagy kedvence…. egyszer megkóstolják utánna mindig ezt kérik! A bodza nemcsak önmagában biztosít pezsgő élményt és felfrissülést, de limonádék esetében is bátran lehet limonádé alapnak használni, a tökéletes kombináció megalkotásához.

Grapos málna2022 legnagyobbat hajrázó GRAPOS üdítő ize a málna

Mint minden más területen az üdítő piacon is újra divatba jönnek a jó minőségű "hagyományos" ízek ezért nem meglepő, hogy a ropogós zamatú, tündöklően piros ízünk a Málna a tavalyi évben a legnagyobb növekedést produkálta itthon. Ha a málna tartja ezt a növekedési ütemet 2023-ban akár dobogóra is kerülhet  Kóstold meg és biztos kérsz még belőle!

GRAPOS szénsavas üdítő kínálat »