Grapos üdítők, italmanagement, pulttechnika

Találatok a “grapos„ kucsszóra

Környezetbarát Grapos üdítők

Mint minden emberi és gazdasági tevékenység esetében az üdítők felhasználása területén is terheljük a környezetet és e folyamat közben a kibocsájtott CO² pedig hozzájárul a globális felmelegedéshez. De nem mindegy hogy milyen mértékben! A Grapos üdítők esetében a a légkör szén-dioxid terhelése 90%-al alacsonyabb, mint az üveges üdítők esetében és akkor a további környezetei előnyökről még nem is beszéltünk.

Tovább olvasom »

A Grapos idén is kiállít a SIRHA-n Budapesten

A Grapos Üdítők idén március 22-24-e között szeretettel várja partnereit, a szakma képviselőit, az érdeklődőket Budapesten a SIRHA nemzetközi élelmiszeripari & HORECA szakkiállításon, ahol bemutatásra kerülnek a Grapos vendéglátóipari berendezései, szénsavas üdítői, gyümölcs és ivólevei.

Tovább olvasom »

2022 legkedveltebb GRAPOS szénsavas üdítői

A vendéglátás egyik alappillére a megfelelő és minőségi italkínálat, amin belül az egyik légszélesebb és legnagyobb mennyiségi forgalmat generáló szegmens a hűtött szénsavas üdítők csoportja. A szénsavas üdítőkön belül az ízek oldalán számos íz, ízvilág versenyez a fogyasztókért és a különböző ízek kedveltsége is folyamatosan változik a divat, trendek, a megjelenő új ízek következményeként.

Tovább olvasom »

SIRHA 2024 - Budapest

A Grapos 2024. március 5-7. között ismét kiállít a Sirha Budapesten, közép-kelet Európa legjelentősebb nemzetközi élelmiszeripari és vendéglátóipari szakkiállításán, ahol a teljes termékpaletta beüzemelve, kipróbálhatóan és kóstolhatóan áll a vendéglátós partnerek rendelkezésére.

Tovább olvasom »