Grapos üdítők, italmanagement, pulttechnika
A Grapos idén is kiállít a SIRHA-n Budapesten
A Grapos idén is kiállít a SIRHA-n Budapesten

A Grapos idén is kiállít a SIRHA-n Budapesten

Meghívó a Sirha Budapest Nemzetközi szakkiállításra

A Grapos idén 2022. március 22-24. között ismét kiállít a Sirha Budapesten, közép-kelet Európa legjelentősebb nemzetközi élelmiszeripari és HoReCa szakkiállításán, ahol a élőben lehet majd megtekinteni a Grapos italadagoló megoldásait és a teljes üdítőkínálatot.

A Sirha Budapest, közép-kelet Európa legjelentősebb nemzetközi élelmiszeripari és HoReCa szakkiállítása 2022. március 22. és 24. között az ötödik alkalommal várja a szakembereket a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központba! A rendezvénynek idén 2 pavilon, az A és G pavilon ad otthont, ahol a kiállítók mellett számos érdekes program, konferencia, szakács és cukrászverseny és a Bocuse d’Or Európai Döntője is várják a szakközönséget és az érdeklődőket.

Grapos a Sirha-n

A Grapos idén a G2 pavilonban a B7 standon várja partnereit a termékekkel, vendéglátóipari technológiákkal, üdítőkkel, ahol a részletes szakmai információk mellett ingyenes termékkóstolásra is nyílik lehetőség.

Mit láthatunk és tesztelhetünk a Grapos standon?

A kiállításon számos pulttechnikai berendezés lesz tesztelhető működés közben és a Grapos majd teljes üdítő, üdítőalapanyag kínálata is kóstolható lesz a rendezvény 3 napja alatt.

Schankomat X8 kompakt italcsapoló berendezésből 3 db is üzemelni fog a SIRHA-n márciusban, ahol így 3x8 üdítő, üdítő íz kostolására nyílik majd lehetőség. Így aki kilátogat a standra, a jelenleg Magyarországon forgalmazott összes íz mellett még a Bitter Lemon, Sweet Lemon, Schiwasser, Grapefruit, Áfonya, Piros szőlő, Maracuja, Licsi ízeket is kóstolni tudja.

A Schankomatok mellett egy Schankomat V5S italcsapoló is az érdeklődők rendelkezésére fog állni, ahol 4 fajta fittnes ital, GrapiVit kóstolható majd.

A fenti beüzemelt berendezések mellett még kiállításra kerül 1 db Vitop7 7 fejes GrapiVit fittnes ital csapoló, 1 db Brooklyn limonádé automata és egy-egy darab S21 és S41 GrapiSun reggelíztető gép.

A kiállításon idén is nagy hangsúlyt fektetünk a cukor csökkentett üdítők bemutatására, hiszen ezek piaca folyamatosan bővül, egyre többen keresik ezen üdítőkat.

A kiállítás 3 napja alatt szaktanácsadóink végig a standon lesznek, így bármely felmerülő gazdasági, műszaki, környeztvédelmi kérdésben állnak partnereink, a látogatók rendelkezésére.

Regisztráció és ingyenes belépő a rendezvényre

Szakmai partnereinknek, látogatóinknak, az érdeklődőknek meg van a lehetősége, hogy egy ingyenes regisztrációt követően egyszeri díjmentes belépőt igényeljen a Sirha Budapest Nemzetközi Élelmiszeripari és HoReCa szakkiállításra 2022. március 22-24. között. Az így igényelt belépőjegy a Bocuse dOr Európai Döntőre is érvényes, azonban nem garantál ülőhelyet a verseny lelátóján.

Regisztrálok és kérem az ingyenes belépőt

A sikeres regisztrációt követően e-mailben kap egy pdf dokumentumot, amely egyúttal a belépőjegy, rajta a belépéshez szükséges vonalkóddal. Kérjük, hogy a dokumentumot hozza magával kinyomtatva vagy telefonon a kiállításra, amellyel a pénztárban való sorban állás nélkül, azonnal beléphet a területre.