Grapos üdítők, italmanagement, pulttechnika
SIRHA 2024 - Budapest
SIRHA 2024 - Budapest

SIRHA 2024 - Budapest

Grapos újdonságok a SIRHA kiállításon Budapesten

A Grapos 2024. március 5-7. között ismét kiállít a Sirha Budapesten, közép-kelet Európa legjelentősebb nemzetközi élelmiszeripari és vendéglátóipari szakkiállításán, ahol a helyszínen lehet majd megtekinteni és kipróbálni a Grapos italadagoló megoldásait és a teljes üdítő, gyümölcs ivólé, limonádé és jegestea kínálatot.

A HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központ március 5-7. között újra otthont ad a 2 évente megrendezésre kerülő vendéglátóipari seregszemlének Sirha Budapest és HoReCa szakkiállításoknak, ahol általában több mint 24,000 szakmai látogató fordul meg a rendezvény 3 napja alatt.

Grapos stand a kiállításon

A Grapos hasonlóan az előbbi évek rendezvényeihez 2024-ben is a teljes termékpalettával és csapattal lesz jelen a rendezvényen a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban, ahol lehetőség nyílik az újdonságok, a csapológépek, post-mix rendszerek és az ízválaszték, megtekintésére, tesztelésére.

Új Grapos üdítőital izek a 2024-es Sirhán24 kóstolható ízzel várjuk standunkon

A vásáron a Grapos teljes íz választéka elérhető lesz, 24 íz lesz kóstolható, tesztelhető standunkon a G csarnokban, amelyek között 4 új íz is most mutatkozik be először majd a szakközönség számára. És hogy melyik 4 új Grapos íz debütál tavasszal a Sirhán, az maradjon titok a kiállításig.

Egyedülálló Grapos pulttechnika újonságok

Az ismert, népszerű és az izgalmas, új ízek mellett további újdonság lesz idén a szállodák, szálláshelyek számára tovább fejlesztett új innovatív reggeliztető gépcsaládunk bemutatkozása és a Magyarországon egyedülálló “limonádé gyár’” koncepciónk bemutatása a szakközönség számára. Mindkét italmanagement megoldásunk standunkon üzemkészen felépítve, kipróbálható módon, kóstoláskészen kerül kiállításra és természetesen kollégáink is szívesen válaszolnak majd a felmerülő kérdésekre.

Schankomat S41 gyümölcs ívólé adagoló Brooklyn - Vitaminbar limonádé automata Schankomat X8 italcsapoló

Vásári akcióként a Sirha kiállítás ideje alatt szerződőtt új vendéglátós partnereink a megkötött üzletek, szállítási szerződések alapján 100,000 Ft értékű nyitó készletet kapnak ajándékba!! Most éri meg igazán Grapos partnerré válni.

Találkozzunk 2024 márciusában a Sirha Budapest szakkiállítás G csarnok G8-as standján, ahol a gasztronómia és az innováció világa találkozik!

Figyelem! Minden jelenlegi partnerünknek, leendő partnerünknek, szakmai érdeklődőknek igény esetén ingyenes szakmai belépőt tudunk biztosítani, Kérjük  ingyenes szakmai belépő igény esetén forduljon ügyfélszolgálatunkhoz e-mailben, vagy telefonon!