Grapos üdítők, italmanagement, pulttechnika

Találatok a “„ kucsszóra

SIRHA 2016 - Budapest

A SIRHA az egyetlen tökéletes kiállítás a vendéglátó szakma számára ma Magyarországon. Idén is megérte részt venni a rendezvényen, nagy látogatói forgalom mellett sok a régi partnerünket és számos új érdeklődőt tudtunk vendégül látni és tudtuk nekik bemutatni az újdonságainkat.

Tovább olvasom »

SIRHA 2020 - Budapest

A GRAPOS idén is nagy sikerrel állított ki a Sirha Budapest, prémium nemzetközi élelmiszeripari és HoReCa szakkiállításon Budapeesten a a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Köztpontban, ahol a hatékony pulttechnológia, italcsapológépek bemutatása mellett, mindenki megkóstolhatta a GRAPOS üdítők közel teljes választékát.

Tovább olvasom »

Grapos üdítők egyszerűen

A Grapos üdítőcsalád és italmenedzsment rendszer amellett, hogy nagyon széles íz szortimenttel rendelkezik egyszerűségével, könnyú kezelhetőségével és hatékonyságával tűnik ki a vendéglátóipar konkurens üdítőital rendszerei közül. A postmix üdítők hatalmas előnye, hogy az üdítő alapanyaga, a sűrítmény kerül csak kiszállításra.

Tovább olvasom »

Versenyképes üdítő kínálat

A vendéglátás fontos gazdasági kérdése hogy üveges vagy helyben kevert üdítőt szolgáljanak fel a vendégeknek? Az alábbi írásunk bemutatja, hogy a Grapos post-mix üdítőivel lényegesen olcsóbban és hatékonyabban lehet üdítőt forgalmazni, mint üveges üdítőkkel.

Tovább olvasom »

Környezetbarát Grapos üdítők

Mint minden emberi és gazdasági tevékenység esetében az üdítők felhasználása területén is terheljük a környezetet és e folyamat közben a kibocsájtott CO² pedig hozzájárul a globális felmelegedéshez. De nem mindegy hogy milyen mértékben! A Grapos üdítők esetében a a légkör szén-dioxid terhelése 90%-al alacsonyabb, mint az üveges üdítők esetében és akkor a további környezetei előnyökről még nem is beszéltünk.

Tovább olvasom »

A Grapos idén is kiállít a SIRHA-n Budapesten

A Grapos Üdítők idén március 22-24-e között szeretettel várja partnereit, a szakma képviselőit, az érdeklődőket Budapesten a SIRHA nemzetközi élelmiszeripari & HORECA szakkiállításon, ahol bemutatásra kerülnek a Grapos vendéglátóipari berendezései, szénsavas üdítői, gyümölcs és ivólevei.

Tovább olvasom »