Grapos üdítők, italmanagement, pulttechnika

GraVita 2L ásványi anyagokkal dúsított víz készítő gép

A GraVita a Grapos Bag in Box elvén működő gyengén ízesített, ásványi anyagokkal, vitaminokkal dúsított víz készítő berendezése egyedi összetételű és ízű ásványi anyagokkal módosított szénsavas, vagy mentes víz előállítását végzi el, amelyek aztán pohárban, vagy egyedi logózott üvegben helyben felszolgálhatók.

 

A GraVita működési elvét tekintve hasonlít a Grapos üdítő adagolóihoz, csak itt az üdítő sűrítmény boxok helyett a vizhez keverendő gyümölcsíz, ásványi sók, és vitaminok koncentrátumát tartalmazza a géphez csatlakoztató sűrítmény tároló doboz. A GraVita a beérkező csapvízet megszűri, majd a beállításoknak megfelelően a víz csapolása előtt bekeveri az ízanyagokat, ásványi anyagokat és vitaminokat.

A Gravita vizek esetében az alábbi adalékokakat tartalmazza a Bag in Box:

Természetes ásványi sók - (kloridok, nátrium, kalcium, magnézium, kálium)
Gyümölcskoncentrátum 
Vitaminok - (Niacin, Pantoténsav, Vitamin B6, Tiamin, Biotin, Vitamin B12)
Tartósítószer, citromaroma

Mivel a keverési arányok változtathatóak így különféle összetételű ízesített "ásványvíz" előállítására nyílik lehetőség, a vendéglátóegység adottságainak megfelelően.

További lehetőség, hogy az így készített egyedi ásványvizet saját logós üvegbe töltse a vendéglátó egység és így saját egyedi a vendéglátóegységre szabott ásványvizzel szolgálja ki a vendégeket. Cégünk tud segíteni további igény szerint logózott üvegek gyártásában is.

A Gravita egyszerűen kezelhető, 4 adagoló gombja kis és nagy adag mentes és savas vizet csapol akár óránként 150 liter teljesítménnyel, ami a legtöbb vendéglátóhelység ezirányú igényét biztonsággal lefedi.

Műszaki adatok, információk

Prospektus letöltés
GraVita 2L ásványvíz készítő prospektus.pdf, 0,11 Mb
Letöltés
Műszaki adatok
Fejek száma2 db
Méret (h x sz x m)600 x 460 x 510 mm
Tápfeszültség220 V/650 W
Teljesítmény(folyamatos)80 liter/óra
Teljesítmény(maximális)150 liter/óra
Súly45 kg
Ajánlott felhasználási terület

éttermek, közétkeztetés, önkiszolgáló éttermek, bárok, vállalati konyhák, szálláshelyek, rendezvények

Ajánlatkérés